KESTÄVÄÄ LAATUA!

Laadukas valmisbetoni on kestävä ratkaisu!

Betoni-Lehto Oy toimittaa valmisbetonia asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Valmisbetonivalikoimassamme on lähes kaksisataa erilaista valmisbetonia, josta varmasti löydämme sopivan laadun juuri Teidän projektiinne. Kaikki valikoimassamme olevat valmisbetonit ovat standardisoituja. Jatkuvalla laadunvalvonnalla varmistamme, että toimittamamme betoni täyttää sille määrätyt vaatimukset. Kuulumme Inspecta Sertifiointi Oy:n tarkastustoiminnan piiriin ja kaikki laadukkaat raaka-ainemateriaalimme ovat CE-merkittyjä. 

Lue lisää betonipumppauksesta!

Betonin valinta

Valmisbetonia on tarjolla useita laatuja. Oikean betonin valinnalla on suuri merkitys betonityön onnistumisen ja haluttujen ominaisuuksien saavuttamisen kannalta. Esimerkiksi tarvittava lujuus, notkeus ja valun ajankohta ovat betonityypin valinnassa huomioonotettavia tekijöitä. Autamme teitä valitsemaan käyttötarkoituksen ja työstötavan mukaisen betonin. Laajasta valmisbetonivalikoimasta löydämme varmasti juuri Teidän projektiinne sopivan betonilaadun – kilpailukykyiseen hintaan. 

Tarjoamme myös laadunvalvontapalveluita työmaille. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Betoni-Lehto Oy
Länsitie 7
12540 LAUNONEN

Y-tunnus: 1763156-2
Puh: (019) 211 7603

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Betoni-Lehto Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.