KESTÄVÄÄ LAATUA!

Betonilattia

Betoni-Lehto Oy toteuttaa vankalla kokemuksella betonilattioiden valutyöt. Betonilattioiden valaminen on betonirakentamisen vaativimpia osa-alueita ja ammattitaitoiset lattiamiehet ovat avainasemassa onnistuneeseen lopputulokseen. Meiltä näitä ammattitaitoisia ja päteviä lattiamiehiä löytyy. Yli kymmenen vuoden aikana olemme toimineet yhteistyössä lukuisten lattiaurakoitsijoiden kanssa ja osaamme kyllä neuvoa Teille sen parhaimman. Urakoimme niin pienet kuin suuretkin kokonaisuudet aina pienistä korjausvaluista tuhansien neliöiden kokonaisuuksiin. 

Työmaan olosuhteet, kuten lämpötila ja kosteus, tulisi huomioida ennen valupäivän lukkoon lyömistä. Myös betonin toivottu raekoko olisi selvitettävä ennen betonin tilaamista. Ikkunat, seinät, kynnykset ja muut arat paikat tulisi suojata hyvin ennen pumppauksen aloittamista.

Valettu lattia kestää kävelyä jo seuraavana päivänä, mutta lattiabetonin kuivumisajan arvioidaan yleisesti olevan noin 1 cm / viikko. Noin kahden viikon kuluttua betoniliima hiotaan pois - ja kestävä betonilattia on valmis!

Ota yhteyttä tai kysy lisää lattiavaluista!

Betoni-Lehto Oy valmistaa laadukkaan valmisbetonin, joka yhdessä ammattitaitoisten tekijöiden kanssa takaa kestävät ja tasaiset betonilattiat.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Betoni-Lehto Oy
Länsitie 7
12540 LAUNONEN

Y-tunnus: 1763156-2
Puh: (019) 211 7603

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Betoni-Lehto Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.