Betonilattia

Betoni-Lehto Oy toteuttaa vankalla kokemuksella betonilattioiden valutyöt. Betonilattioiden valaminen on betonirakentamisen vaativimpia osa-alueita ja ammattitaitoiset lattiamiehet ovat avainasemassa onnistuneeseen lopputulokseen. Meiltä näitä ammattitaitoisia ja päteviä lattiamiehiä löytyy. Yli kymmenen vuoden aikana olemme toimineet yhteistyössä lukuisten lattiaurakoitsijoiden kanssa ja osaamme kyllä neuvoa Teille sen parhaimman. Urakoimme niin pienet kuin suuretkin kokonaisuudet aina pienistä korjausvaluista tuhansien neliöiden kokonaisuuksiin. 

Työmaan olosuhteet, kuten lämpötila ja kosteus, tulisi huomioida ennen valupäivän lukkoon lyömistä. Myös betonin toivottu raekoko olisi selvitettävä ennen betonin tilaamista. Ikkunat, seinät, kynnykset ja muut arat paikat tulisi suojata hyvin ennen pumppauksen aloittamista.

Valettu lattia kestää kävelyä jo seuraavana päivänä, mutta lattiabetonin kuivumisajan arvioidaan yleisesti olevan noin 1 cm / viikko. Noin kahden viikon kuluttua betoniliima hiotaan pois - ja kestävä betonilattia on valmis!

Ota yhteyttä tai kysy lisää lattiavaluista!

Betoni-Lehto Oy valmistaa laadukkaan valmisbetonin, joka yhdessä ammattitaitoisten tekijöiden kanssa takaa kestävät ja tasaiset betonilattiat.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Toimitusosoite vaaditaan tarjouspyynnöissä